Bild: Lena Berndtsdotter Bild: Lena Berndtsdotter

Jag heter Agneta Lilja, född och uppväxt i Värmland men för några år sedan gjorde vi något som hela familjen drömt om en längre tid. Vi tog "steget" och flyttade ner till det fantastiska landskapet Skåne och till Ängelholm, där hittade vi  vår "Skånelänga" som nu är familjens  lilla oas och där vi alla stortrivs.
I mitt yrkesliv har jag  jobbat  många år inom livsmededelsbranschen men det var inte riktigt det jag ville fortsätta med. Jag har alltid haft ett stort intresse av att få arbeta med människor och friskvård så på den vägen är det. Gick en utbildning inom friskvård och sökte därefter in till sjusköterskeprogrammet men tog en paus i studierna. Sedan tog jag aldrig upp studierna igen utan började arbeta med barn och ungdomar med funktionshinder och hade bla ponnyridning med dem. När jag såg hur barnen utvecklades och växte som människor så kändes det gott inombords och så rätt att få vara delaktig i deras utveckling. 
Min man fick ett jobb erbjudande i Halmstad som han tackade ja till så vi sålde huset i Kar
lstad och några månader senare gick flyttlasset ner till Ängelholm. Då tänkte vi nog alla vad har vi gjort för "stöllighet" men så bra det blev.
Jag fick efter en tid en anställning på ett rehabcenter för människor med olika utmattningssyndrom och via mitt arbete kom jag i kontakt med Kropps Harmoni Terapeut Skolan och Lena Berndtsdotter som ger utbildningar till Terapeut i komplementärmedicinska metoder och tekniker. Det är via deras utbildningar som jag verkligen har hittat rätt i yrkeslivet. Att få ge dessa fysiska behandlingar som ger så positiva effekter på  en människa och att få vara en "assistent" till den store läkaren som finns inom varje människa är en ynnest.